VAM Formació   /   Audiovisuals, informàtica i xarxes socials   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Accés a aula

Audiovisuals, informàtica i xarxes socials

Com gestionar el teu Twitter
Modalitat: presencial
Mètode: Teòric

Durada:
Teoria: 6 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 112.5€      Preu aturats: 90€
Objectius
Particulars i empreses Empreses que vulguin treure rendiment de la xarxa social Twitter per donar-se a conèixer, millorar les seves possibilitats de negoci o fidelitzar clients.

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula Programacio a mida
Teòric31 Desembre
Temari
 • Introducció i conceptes bàsics

 • Què és la comunicació 2.0?
  Què són les xarxes socials? Quines són les més populars i com poden usar-se per millorar la comunicació de les empreses?

 • Twitter

 • Què es el microblogging?
  D’on sorgeix Twitter i per a què s’usa al món empresa?
  Creació d’un perfil adient
  Com aconseguir seguidors
  Diferents perfils d’usuaris a Twitter
  Altres aplicacions (ús de hashtags, repiulades, llistes de seguidors, abreviadors d’enllaços, etc)
  Exemples i casos pràctics

 • La gestió de Twitter a l’empresa

 • Quantes piulades s’han de fer al dia?
  Seguidors. Quantitat o qualitat?
  Pautes bàsiques per a la gestió de la pàgina de l’empresa a Twitter
  Gestió de crisi de comunicació
  Exemples i casos pràctics
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 13 01 72 o 692 48 28 75 o per email: info@vamconsultors.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam consultors realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a formacio@vamconsultors.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a formacio@vamconsultors.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 Programacio a mida
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM CONSULTORS CENTRE DE SERVEIS EMPRESARIALS , SL i VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
 • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.