VAM Formació   /   Alimentació i restauració   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Accés a aula Plataforma e-learning

Alimentació i restauració

CUINA DE TEMPORADA
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic

Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 16 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Objectius
Objectius:
Aprendre a elaborar plats i postres amb productes de temporada.

DOCENT: Mariona Quadrada
Mariona Quadrada, llicenciada en filologia catalana, treballa en l’àmbit de la gastronomia des de l’any 1984, quan va crear l’escola de cuina Taller de Mariona Quadrada.
Una llarga trajectòria l’avala com una cuinera de prestigi, especialitzada en la cuina del sud del país. Els seus orígens familiars la van portar a desenvolupar la cuina tradicional, mantenint els orígens, però sense oblidar la dimensió actual.
Mariona Quadrada és una estudiosa de la gastronomia i de la llengua catalana entorn aquesta disciplina. Ofereix els seus coneixements a través de la docència culinària, i xerrades i conferències sobre el món de l’alimentació i la gastronomia. Realitza una cuina elaborada, amb els sabors de sempre, i amb tocs actuals, que fan de cada plat tota una experiència pels sentits.
Mariona Quadrada ha publicat més de 50 llibres de cuina, i ha participat en diferents mitjans de comunicació com TV3, Catalunya Ràdio, Canal Reus o Ràdio Reus entre molts d’altres. I ha publicat diversos articles en diferents publicacions com la revista Cuina, el Diari de Tarragona, Regió 7, Reus Diari…

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula Programacio a mida
Teòric\Pràctic31 Desembre
Temari
Continguts:
Parlem de productes de temporada. Tipus d' entrants freds i calents amb aquests productes.
Primers freds i calents.
Plats principals: tenir en compte si son per època de calor o si son per l' hivern.
Postres lleugers per una cuina sana.
Receptari.
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 13 01 72 o 692 48 28 75 o per email: info@vamconsultors.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam consultors realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a formacio@vamconsultors.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a formacio@vamconsultors.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

Nom i cognoms
*Email
Telèfon
    Ubicació:
 Programacio a mida
    Observacions