Inici   /   Qui sóm

   Cercador de cursos
Accés a aula Plataforma e-learning

Qui sóm

VAM CONSULTORS com a centre de formació especialitzat, neix l’any 2010 a tenor de la demanda en formació de riscs laborals i amb la principal idea d’oferir als clients del Servei de Prevenció CMAP, formacions de qualitat d’acord amb el que estableix la normativa de prevenció, i sobretot per gestionar els costos de formació per mitjà del sistema de bonificacions de la Seguretat Social, d’aquesta manera oferiem als clients de prevenció formacions a cost 0€, i no incrementavem els costos de prevenció.

En poc temps, els nostres mateixos clients, ens van sol.licitar ampliar el ventall de formacions, per la qual cosa al llarg dels anys hem ampliat la nostra oferta formativa, adaptant-nos a les necessitats de les empreses, treballadors o persones amb inquietuts formatives diverses, com ara manipulació d’aliments, recursos humans, energies renovables, ofimàtica, idiomes.... Tenim un ampli ventall de docents amb titulacions i experiència per dur a terme totes les formacions ofertades en el nostre catàleg.

A més a més, VAM FORMACIÓ pretén principalment, a part d’oferir un servei de qualitat i immediatesa, adaptar-se a les necessitats dels clients, per aquest motiu podem organitzar formacions en qualsevol lloc del territori català i espanyol. Disposem d’aules a les nostres seus de Valls i Torredembarra, però en el marc de les col.laboracions actuals amb gremis, associacions i empreses, podem dur formacions en aules de Reus, Tarragona, Tortosa, Mora d’Ebre, Vilanova i la Geltrú i Barcelona.

En els darrers temps, i amb l’afany d’ampliar els nostres serveis hem habilitat una plataforma de teleformació i formació a distància.

Totes les nostres formacions inclouen la gestió de la bonificació, donat que VAM FORMACIÓ és entitat acreditada per la Fundació Tripartita.

Per a les persones en situació d’atur, VAM FORMACIÓ té preus especials sempre i quan s’acrediti dita situació amb la presentació actualitzada del DARDO en el moment de fer la inscripció. En l’actualitzat s’estan aplicant uns descomptes que oscil.len entre el 20 i el 40%.